Musik i Mölnbos logotyp

Musik i Mölnbo

Arkiv

2010 - 2012

Med midsommarstämman 2012 har Musik i Mölnbo nu arrangerat åtta arrangemang. Det första var valborgsmässoafton 2010. Någon dokumentation därifrån finns tyvärr inte. Det var inget man tänkte på då.

Det har varit underbara kvällar, somliga varma, ljusa och långa; andra, som nyåret 2010, mitt i iskalla mörka vintern, men de har alltid varit fyllda av musik och dans och glädje - och värme oavsett årstid.

Midsommar 2012


Ett härligt samarrangemang mellan Musik i Mölnbo, Missionskyrkan i Mölnbo och Hembygdsföreningen. En kul utveckling som vi länge har önskat. Vi saknar bilder från detta evenemang, har du bilder hör av dig, kontaktsidan.
Programmet.

Valborg 2012


En fantastiskt magisk valborg med vacker sång vid elden, mycket musik och härligt sväng, fler än någonsin hade hittat till Mölnbo! Vi saknar bilder från detta evenemang, har du bilder hör av dig, kontaktsidan.
Programmet.

Höstfesten 2011


Lördagen den 22 oktober hölls det Höstfest med folkmusik samarrangerat med Gåsinge Dillnäs Dansgille och föreningen Hela Sverige Skall Leva, se program Höstest 2011

Midsommar 2011


Programmet var omfattande och började med folkdansworkshop med Anders Hellström, efter vilken följde konsert med Korp, dans till spellista med grupper som YENU, SONUS, Charlotte Magnusson, Günter & Maria, m.fl., visstuga, buskspel och annat utanför programmet pågick som vanligt, om än inte lika mycket av buskspelande som brukligt, och så mer dans, musik och sång...

På länken program kan du läsa lite om kvällen och där finns också länkar till musik du kan lyssna till med flera av dem som spelade.

Du som tog bilder får gärna skicka in dem. Hör av dig med ett mail till webadmin@musikimolnbo.se så får du veta i vilken storlek vi behöver bilderna (jpg, varje bild max 100 dpi och vi vill ha dem i 415 pixlars bredd).

Valborg 2011

Erik med munspel. Buskspel i fiket, Valborgsmässoafton 2011. Mölnbo Folkets Park. Musik i Mölnbo anordnade spelmansstämma valborg 2011.  Foto och copyright: B. Oldenburg 2010. --Arkivbilder--

Erik. Blå toner i blått Café, Valborg 2011.

I caféet fanns Laurine - Ett par soppor, sallader, bakverk och tårtor av olika slag, smörgåsar, ja det mesta...

Minnen och bilder från Valborgsmässoafton 2011

Nyår 2010

Detelv Briese spelar i fiket i Mölnbo Folkets Park, nyårsafton 2011 då Musik i Mölnbo arrangerade Nyårsstämma med knytkalas. Foto och copyright: B. Oldenburg 2010. --Arkivbilder--

Detlev Briese, Nyårsafton 2010

Ta en titt på länkarna här till höger och minns tillbaka eller upplev kvällarna i andra hand och få ett tips om vad du kan göra nästa gång vi arrangerar något till midsommar nyår och valborg...

...och sådan information om kommande arrangemang finner du på
Händer just nu och i vårt Kalendarium

Foto: B. Oldenburg, © 2011.

Överst på sidan

"The librarian", målad av Arcimboldo

"Bibliotekarien" Arcimboldo

Arkivet

 

2011

 

Höstest 2011

Höstfest där det blir massor av dans, helt säkert en del polska och polketter, valser och schottisar, till levande musik, bland annat av traktens spelmän. ..arkivbild..

Hösfest 2011-10-22

Midsommar 2011

Affisch till dans, polska och andra nordiska och färöiska folkdanser, i Mölnbo Folkets Park, Midsommarafton, spelmansstämma fredagen den 24 juni 2011. ..arkivbild..

Midsommar. Folkmusikstämma.
Mölnbo Folkets Hus - 2011

Valborg 2011

Dans i Mölnbo Folkets Park, Valborgsmässoafton 30 april 2011. Karin sitter med sin gitarr och busksplar med diverse spelmän, bland vilka, då bilden togs, bland annat fanns Erik, Andreas, Agnes och många, många fler. Fotograf & copyright: B. Oldenburg. ..arkivbild..

Valborg. Folkmusikstämma.
Mölnbo Folkets Hus - 2011

2010

 

Nyårsafton 2010

Dans i Mölnbo Folkets Park, Nyårsafton 2010. Dansarna i förgrunden är, till namnen, ett för fotografen okänt kvinnligt par. Fotograf & copyright: B. Oldenburg. ..arkivbild..

Dans i Mölnbo Folkets Park, Nyårsafton 2010.

Midsommarafton 2010

Dans på utedansbanan till den relativt nybildade folkmusikgruppen Sture. Mölnbo Folkets Park 2010. Fotograf & copyright: B. Oldenburg

Dans till Sture. Utedansbanan, Mölnbo Folkets Park 2010